Sabtu, 7 Februari 2009

AYUH BERKUBU DIBENTENG TERAKHIR!!!

TRAGEDI MB NIZAR DIHALAU DARI PEJABATNYA PAGI TADI CUKUP MENGGURIS PERASAAN.HAKIKAT INI TURUT DIAKUI MB NIZAR SENDIRI,LEBIH2 LAGI DILAKUKAN OLEH PEGAWAI TERTINGGI KERAJAAN PIMPINANNYA YANG SEBELUM INI SANGAT MEMBERI KERJASAMA DALAM URUSAN PENTADBIRAN KERAJAAN NEGERI.

MB NIZAR DALAM UCAPANNYA JAM 1 PAGI TADI DI HADAPAN LEBIH 500 ORANG RAMAI YANG MASIH SETIA BERADA DI KEDIAMAN RASMINYA MENYERU KEPADA PENYOKONG2 SUPAYA HADIR BERAMAI-RAMAI DAN MENJADIKAN KEDIAMANNYA SEBAGAI BENTENG PERTAHANAN TERAKHIR KERAJAAN PILIHAN RAKYAT.

SEBELUM ITU SEKITAR JAM 9 MALAM TERSEBAR KHABAR ANGIN DIKALANGAN PARA PENYOKONG BAHAWA MB NIZAR AKAN 'DICEKUP' OLEH ANGGOTA UTK BUKIT AMAN.INI BERDASARKAN KEADAAN DI LUAR RUMAH MB DENGAN KEHADIRAN SEKUMPULAN YANG DIPERCAYAI ANGGOTA UTK.

ANGGOTA UNIT AMAL TELAH DIKERAH UNTUK MEMPERKETATKAN KAWALAN.

MB NIZAR MEMPERTEGASKAN BAHAWA BELIAU TETAP TIDAK AKAN MENINGGALKAN KEDIAMAN RASMINYA.MB NIZAR JUGA TELAH MEMAKLUMKAN PIMPINAN TERTINGGI TELAH MENGENAL PASTI BEBERAPA LANGKAH2 TERTENTU DEMI UNTUK MENYELAMATKAN KERAJAAN PILIHAN RAKYAT TERMASUK MENGAMBIL TINDAKAN MAHKAMAH.

SAUDARA FARIZ MUSA (TIMB. KETUA AMK) MEMAKLUMKAN AKAN MENGANJURKAN SATU HIMPUNAN RAKYAT BESAR-BESARAN DI IPOH DALAM MASA TERDEKAT INI.

Tiada ulasan:

Catat Komen