Isnin, 31 Ogos 2009

Hadiah Merdeka dan Bonus raya dari kerajaan 1Malaysia untuk rakyat jelata


Minyak petrol Ron 95 akan naik dari RM1.75 ke RM1.80 malam ini manakala F1 akan naik dari RM1,80 ke RM2.05.

"Ketika ekonomi rakyat meleset dan bakal berhadapan dengan hari raya Aidil Fitri, inilah hadiah kerajaan BN kepada kita," kata Salahudin Ayub, Naib Presiden PAS.

Perkara ini diumumkan Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, pada sidang media sebentar tadi.

Selamat berpuasa.

2 ulasan:

 1. Salam.
  Selamat Berpuasa dan Bersahur kepada semua Muslimin dan Muslimat yang dirahmati Allah swt.

  Tidak ada hijab doa orang-orang yang teraniaya.Insyaallah.

  Usaha kita , jangan diundi atau disokong puak-puak UMNO ini.

  Kemudian marilah kita banyak-banyak berdoa agar Allah cabut kuasa yang sedikit yang telah diberi kepada UMNO selama 52 tahun ini.Selama 52 tahun tersebut UMNO telah khianat kepada ISLAM dan umat yang ada di Malaysia ini.

  Mereka gunakan kuasa yang Allah amanahkan kepada mereka untuk mendera dan menyiksa hidup rakyat Malaysia(bagi yang boleh berfikir).

  Mereka naikkan harga minyak sesuka hati mereka.Untung minyak berbilion-bilion tetapi harga minyak 3 hingga 4 ksli setahun dinaikkannya.

  Dalam pilihanraya ke 13 ini marilah kita hadiahkan batu nesan kepada UMNOBN...Insyaallah.

  Itulah hadiah yang paling mujarab untuk pengkhianat ISLAM dan umat Malaysia.

  BalasPadam
 2. UMNO pengkhianat... fuh best bunyik tu. Termasukle yg menyokong parti yg terang-terangan menentang negara Islam. Kapiaq yang harus ditentang tu. Tapi PAS suka kat depa. Tahniah. Cakap biar berakal. Berkata biar beralas. Sendiri mau pikirlah.

  BalasPadam